pinterest  facebook  twitter  instagram

Nέα

Ryanair: Νέες βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο του '14

14 Ιανουαρίου Trichonida Travel

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ότι, ως μέρος της επένδυσης ύψους 280 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, θα  ανοίξει την τρίτη ελληνική βάση, (64 συνολικά) στην Αθήνα τον Απρίλιο, με 2 αεροπλάνα και 6 νέους προορισμούς προς: Χανιά, Λονδίνο (Στανστεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πάφος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη, η οποία θα εξυπηρετεί 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει 1.200 νέες θέσεις εργασίας, με πάνω απο 150 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Η νέα βαση της Ryanair στην Αθήνα θα επιτύχει:

  • 6 νέους προορισμούς προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονικη
  • 2 αεροπλάνα με βαση την Αθήνα
  • Πάνω απο 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως στην Αθήνα
  • Πάνω απο 1.200 θέσεις εργασίας στην Αθήνα.

Η Ryanair γιόρτασε τη νέα βάση στην Αθήνα με προσφορά θέσεων σε ειδικές τιμές για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι 6 νέοι προορισμοί θα ισχύσουν απο τον Απρίλιο, ενώ οι κρατήσεις ξεκινούν απο αύριο στην ryanair.com.

Στην Αθήνα σήμερα, ο David O’Brien, Director of Flight Operations and Ground Operations της εταιρείας, είπε: “Η Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Αθήνα ως την τρίτη βάση στην Ελλάδα μετά απο τα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη. Αυτές οι 6 νέες διαδρομές, που θα πολλαπλασιάσουν τη συχνότητα των ημερισίων διαδρομών σε Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, θα είναι ιδανικές για επαγγελματικά ταξιδια, καθώς και για οικογενειακές αποδράσεις απο το καλοκαίρι του 2014. Αυτοί οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τη βελτιωμένη εξυπηρέτηση της Ryanair. Οι 6 νέες διαδρομές μας με βάση την Αθήνα θα επιτρέψουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν απο τα υψηλά κόμμιστρα των Aegean/Ολυμπιακής και αντ‘αυτού να απολαύσουν τα πραγματικά χαμηλά κόμμιστρα την υποδειγματική συνέπεια και εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair”.

Για να γιορτάσει τη νέα της βάση στην Αθήνα και τις 6 νέες διαδρομές, η Ryanair, ξεκινά εκπτώσεις σε θέσεις με ειδικές τιμές για ταξίδια στην Ευρώπη και για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.
 
Τα έξιδρομολόγια από Αθήνα έχουν ως ακολούθως:

  • Χανιά: 4 ημερησίως
  • Λονδίνο: 2 ημερησίως
  • Μιλάνο: 2 ημερησίως
  • Πάφος: 2 ημερησίως
  • Ρόδος: 2 ημερησίως
  • Θεσσαλονίκη: 10 ημερησίως

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε τη δεύτερη ελληνική βάση (63η συνολικά) στη Θεσσαλονίκη τον ίδιο μήνα (Απρίλιος 2014), με ένα αεροπλάνο και τρεις νέους προορισμούς (16 σε συνολο), μια επένδυση ύψους 70 εκατ. ευρώ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η Ryanair θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη ως ακολούθως:

  • 1 αεροπλάνο με βάση τη Θεσσαλονίκη
  • 3 νέες διαδρομές: Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία (16 στο σύνολο)
  • 212 πτήσεις ανά εβδομάδα
  • 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως
  • 1.600 θέσεις εργασίας τοπικά.

Η εταιρεία γιόρταζει τη νέα βάση στη Θεσσαλονίκη με την έκδοση 100.000 θέσεων σε έκπτωση, με ειδικές τιμές για τους μήνες Φεβρουάριο και Μαρτιο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.  Οι νέοι προορισμοί της Ryanair θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα ryanair.com απο αύριο.

Η αναπληρώτρια διευθύντρια της ανάπτυξης δρομολογίων της Ryanair, Kate Sherry είπε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Θεσσαλονίκη ως την 63η βάση (και δεύτερη βάση μας στην Ελλάδα) και να αποκαλύψει 3 νέες διαδρομές στην Αθήνα, την Πίζα και τη Βαρσοβία, οι οποίες ξεκινούν τον Απρίλιο ως μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος για το 2014. Οι επισκέπτες της Ελλάδας μπορούν τώρα να νικήσουν την ύφεση και να ξεφύγουν από τα υψηλά κόμμιστρα και την υπερχρέωση των καυσίμων με το να στραφούν στα χαμηλά κόμιστρα της Ryanair και στην εγγύησή μας ότι δε θα υπάρξουν υπερχρεώσεις καυσίμων μεταξύ της Θεσσαλονίκης και των 16 ευρωπαικών προορισμών συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων και  των Βρυξελλών, του Λονδίνου και του Μιλάνου.

Οι 1,6 εκατ. επιβάτες της Ryanair ετησίως, θα δημιουργήσουν 1.600 θέσεις εργασίας (τοπικά) στη Θεσσαλονίκη, μια καλοδεχούμενη ώθηση στην οικονομία. Οι νέες διαδρομές Αθήνα-Θεσσαλονίκη, θα επιτρέψουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν απο τα υψηλά κόμιστρα των Aegean/Ολυμπιακής και αντ‘αυτού να απολαύσουν τα πραγματικά χαμηλά κόμιστρα, την υποδειγματική συνέπεια και εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair”.

Πηγή: http://traveldailynews.gr/news/article/56944#sthash.8BMVr1x7.dpuf